MAATALOUSKONEIDEN KULJETUS MARTTILASSA JA KOKO SUOMESSA

Ottakaa yhteyttä ja pyytäkää tarjous!

Odotetaanko konettanne tai laitettanne jo malttamattomana seuraavalla tilalla? Olipa kyseessä sitten traktorin, leikkuupuimurin tai muun maatalouskoneen kuljetus, Kuljetusliike Kai Äikää hoitaa sen perille luotettavasti vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityksemme sijaitsee Lounais-Suomessa Marttilassa, mutta toimimme koko Suomen alueella.

Edullinen ja nopea maatalouskoneiden kuljetus

Erikoiskuljetustamme käyttämällä voitte tehokkaasti vähentää niitä siirtokustannuksia, jotka aiheutuisivat siitä, että kalustoa ajettaisiin tyhjänä. 


Olemme ajaneet erilaisia maatalouskoneiden kuljetuksia ammattitaidolla vuosikymmenien ajan. Käytössämme on maatalouskoneiden kuljetusta varten suunniteltu ja valmistettu 7-akselinen täysperävaunuyhdistelmä, jonka lastaus ja purku tapahtuvat helposti ja turvallisesti molemmissa yksiköissä olevien hydraulisten ajosiltojen avulla.

Olipa kysymyksessä sitten traktorien, leikkuupuimurien, traktoriperävaunujen, heinän- tai rehunkäsittelykoneiden tai muiden maataloudessa käytettävien, suurikokoisienkin koneiden kuljetus, Kuljetusliike Kai Äikää siirtää koneenne tai laitteenne edullisesti ja nopeasti. 

Tutustukaa myös muihin palveluihin